OEM

Som underleverandør har vi lang erfaring og kompetanse innen utvikling og produksjon av sprøytestøpte plastdeler for våre kunder.

Kontakt oss for mer informasjon

Hva vi gjør

Gjennom mer enn 50 år i bransjen har vi tilegnet oss omfattende og markedsledende erfaring med å levere ingeniørtjenester og løsninger relatert til støpeformer som brukes for produksjon av tekniske plastkomponenter.

Når støpeformene er produksjonsklare, tilbyr vi serieproduksjon av tekniske plastkomponenter. Produksjonen utfører vi i vår topp moderne fabrikk i Leksvik, på Fosen i Trøndelag.

Vi tilbyr montering, helautomatisert og halvautomatisert, avhengig av hvilke løsning som er best egnet for produktet og kunden.

Image

Kompetanse og prosess

Våre høyt kvalifiserte prosjektledere og ingeniørteam kan ta ansvar for hele verdikjeden, fra konseptuell produktdesign til komplette nøkkelferdige støpeformer klare for serieproduksjonen av støpte plastdeler.

Gjennom bruk av toppmoderne programvare for avanserte analyser og fullt integrert 3D design, sikrer vi de mest kostnadseffektive og teknisk optimale løsningene iht. kundens kravspesifikasjoner.

Verktøyene produserer vi hos nøye utvalgte partnerfabrikker i Europa og Asia. Dette sikrer at alle kvalitetskrav, toleranser og syklustider er oppfylt og at formene fungerer som de skal før de settes i produksjon i vår fabrikk i Leksvik.

Vår samlede kompetanse og nøye opparbeidede prosesser, bidrar til å sikre markedets mest kostnadseffektive produksjon, og samlet sett en optimalisert løsning for våre kunder.

Kontakt oss
Image

Hva vi leverer

Vi leverer produkter til mange ulike markeder med til dels svært ulike krav. Vi legger vekt på å forstå hvordan produktet skal fungere i bruk, for å kunne optimalisere produktets egenskaper med tanke på:

  • Design og funksjon
  • Stivhet, seighet og slagstyrke
  • Miljøpåvirkninger (kjemikalier, temperatur, trykk med mer)
  • Vekt
  • Levetid
  • Pris
  • Resirkulering / bærekraftighet/ gjenbrukbarhet

Vi kan være med dere i hele produktutviklingsprosessen – fra idé til ferdig produkt.

Nopla er medlem i
Grønt Punkt Norge

Nopla er medlem i
Emballasjeforening

2022 © Nopla AS