NOPLA SPORT

NOPLA SPORT AS

Nopla Sport AS er Norge og Nordens eneste produsent av tribunestoler, noe vi er skikkelig stolte av!

Seat4You er vårt varemerke for tribunestoler og våre tribunestoler er utviklet med fokus på sittekomfort, design, rask og fleksibel montering, samt mulighet for annonsefinansiering.

Vårt team har kompetanse fra leveranse av flere hundre tusen tribunestoler i Norge og Norden siden 1986.

I tillegg til våre egne tribunestoler, representerer vi også tribunestolproduktene fra Spectator Seating, en av verdens mest erfarne leverandører av tribunestoler. Tribunestolene fra Spectator Seating finnes på de aller fleste norske topp arenaer for fotball.

Image

Tribunestoler

Selskapene og menneskene bak Nopla Sport har lang erfaring innenfor plast produksjon, design, utvikling og produksjon av kontor- og konferansestoler for bla HÅG (Flokk), Fora Form og NCP, samt snart 40 års erfaring fra leveranse av tribunestoler.

Vår egenutviklede tribunestol, Seat4You, er bla levert på Telenor Arena, Briskeby Stadion og La Roque dÀntheron i Frankrike.

Les mer om våre tribunestoler

Andre prosjekter

Nopla Sport har flere andre spennende produkt ideer under utvikling.

Et av dem har vi valgt å kalle Cover4You. Dette er et system for tildekning av f.eks. et fotballstadion når det skal være konsert. Eller som på bilde ved siden av, rallycross på Telenor Arena.

Cover4You søker pilotkunde, ta kontakt med oss dersom du vil høre mer om dette.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du vil høre mer, eller har ideer til nye og spennende produkter i plast for idrett og aktivitet.

Les mer om Cover4You
Image

Bærekraft

Nopla AS, største eier i Nopla Sport AS, er en ledende produsent av resirkulerbare, sprøytestøpte plastprodukter. Vi jobber mot å endre måten plastprodukter produseres, brukes og håndteres.

Som produsent av Seat4You tribunestoler kan vi tilby å levere plast seter og plast rygger i resirkulert Polypropylene (PP).

Kontakt Nopla Sport AS

Image

Morten Th. Sandaas

Styreformann
Image

Ole-Jacob Huuse

CEO

Nopla Sport AS

No: 933 217 698

Hammerbergveien 3

7120 Leksvik - Norge

Telefon: +47 74 85 47 00

E-post: [email protected]

Askim, Norge, kontor

Telefon: +47 46 80 97 66

Grebbestad, Sverige, kontor

Telefon: +47 46 80 97 66

Nopla er medlem i
Grønt Punkt Norge

Nopla er medlem i
Emballasjeforening

2022 © Nopla AS