Om Nopla

Nopla er en ledende norsk produsent av resirkulerbare, sprøytestøpte plastprodukter. Vi jobber mot å endre måten plastprodukter produseres, brukes og håndteres.

Vår kompetanse

Vi har bred kompetanse på alle områder – fra design og prosjektering av plastprodukter, produksjon av støpeformer og serieproduksjon av selve produktet.

Vi behersker alle trinn i verdikjeden, og forstår hvordan disse samhandler. Vårt miljøperspektiv gir en ekstra dimensjon til prosessen og leveransen. Vi sparrer gjerne rundt hvordan vi kommer frem til den beste løsningen for dere.

Vår historie

Lycro ble etablert i 1970. Det hele startet med forkromming av sanitærutstyr og fungerte som et verksted for andre søsterbedrifter etablert av Bjørn Lyng. Senere utvidet selskapet med produksjon av støpeformer for sprøytestøping av plastdeler, produksjon av sprøytestøpte plastdeler, samt design og produksjon av rotasjonsveisemaskiner.

I 2013 fikk selskapet nye eiere og startet en omfattende restrukturerings- og endringsprosess. I oktober 2014 fusjonerte Nopla AS med Lycro AS.

I dag fremstår selskapet som en solid og verdsatt partner for våre kunder, med tydelige produkt- og markedsposisjoner, og med i underkant av NOK 100 mill. i årlig omsetning.

Image

Fabrikken

Fabrikken i Leksvik i Nord-Trøndelag er på hele 6000 kvadratmeter og her har vi rundt 25 sprøytestøpsmaskiner med lukketrykk fra 45 til 1500 tonn. Lokal kompetanse og spesialisert utstyr gjør at vi kan hjelpe deg fra idé og design til ferdig produkt.

Image

Ta kontakt

Nopla har en variert portefølje av kunder og produkter. Hos oss er ingen kunde for liten eller for stor – vi ønsker å jobbe med deg uansett. Har du en idé hvor du trenger bistand til å utvikle en plastkomponent, eller har behov for noen av våre egne produkter, er vi bare en telefonsamtale unna.

Ta kontakt

Nopla er medlem i
Grønt Punkt Norge

Nopla er medlem i
Emballasjeforening

2022 © Nopla AS